már
20

19-20

| Szerző: frunyus | 4:16 pm

Mégsem mentünk a Comoi-tóhoz, mert elromlott az idő, és a szervezők áttették inkább a jövő hétre akkor talán jobb lesz. Most az Andrisék azt találták ki, h moziba mennek. Itt persze minden filmet szinkronizálnak, úgyhogy én inkább kihagyom...ha legalább feliratos lenne akkor talán.

Tegnap délelőtt itthon voltunk, de délután be kellett mennünk a városba, mert az egyik tanárunktól el kellett hoznunk egy cd-t. Annyira durva, h itt szinte a diákoknak nem is kell kutatómunkát végezniük, mindent megkapnak a tanároktól... Miután megszereztük az anyagot sétáltunk egyet azon a város részen. Ezen a részen jellemzően csatornák vannak, ami mellett apró kis boltok, nagyon hangulatos lenne. HA LENNE BENNE VÍZ, de egyik csatornában sincs, mert tisztítják és elég undorító. Majd talán késő tavaszra lesz benne.

ÉÉÉÉSSS végre találtunk egy kortárs épületet. Mondjunk nem nagyon hallottam még erről az épületről, de tökre tetszett. Azt észre vettem, h itt az illeszekedéssel nem nagyon foglalkoznak.

a tervező iroda linkje

www.graftonarchitects.ie/archive.php

www.graftonarchitects.ie/work/projects/project.php

Najó sok újat nem tudok mondani, csak ennyi volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr471854844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása