ápr
3

03.29-04.02

| Szerző: frunyus | 12:07 pm

Hétfőn végre megtartották a Welcome Hours-t, ami igazából nem is a mi campusunknak szólt, hanem a belvárosinak, de azért elmentünk. Volt ingyen pezsgő:D:D Meghallgattuk, amit a dékán mondott és a többi tanár, majd felfedeztük a terepet. Rögtön összefutottunk a Eseg-es srácokkal, akik elhívtak minket bulizni. Ja volt egy nagy térkép, ahová mindenkinek fel kellett írni, h honnan jött. Mi úgy az egész Magyarországot besatíroztuk :D:D (a béna térképen pont úgy nézett ki mint egy szivecskeXD) A buli utána az egyik srác hazahozott minket kocsival, kiderült, h tőlünk 1 percre lakik. 
Kedden lógós napot tartottam (néha kell ilyet is:D). Délelőtt pakolásztam meg tanultam kicsit, h majd délután bevihessem...erre délután meg nem volt óraXD Este meg olyan nagy zuhé volt, h az egész utca kb egy folyó volt. Így sajnos olaszra se tudtam menni:D:D:D
Szerdán délelőtt kozultálgattunk, ééés délután meg mentünk Svájcba. A tanárunk elvitt minket egy Jean Prouvé kiállításra. Kb 1 óra alatt értünk oda kocsival...annyira durva, h Olaszországból végig lehet látni a hófehér hegyeket. (síelni akarok) Egész könnyen odataláltunk:) és csodák csodájára mi voltunk az elsők.:D Az egyetem nagyon durván nézett ki, nagyon nem olyan, mint ezek az olasz épületek...lehet inkább oda kellett volna mennem erasmusra. Minden tiszta és egyszerű semmi csicsa vagy felesleges díszítés. Basszus még a konnektor is designos volt :D Az a vicces, hogy nem is voltunk messze az olasz határtól, de már nagyon látszott a különbség. A kiállítás egy építészről szólt,akinek a munkáit legfőképp az előregyártátott elemekhez kapcsolódnak. Láttunk egy csomó bútort, acél tartót, különböző gyorsan összeállítható házakat. Sok képet nem tudtam csinálni, mert nem lehetett fotózni. A 2 órás túra után hazajöttünk,ja a határon naná, h megállított minket az olasz rendőr, de nem volt semmi para. (amúgy majdnem otthon hagytam az útlevelem) Este pedig elmentünk az erasmusos buliba....annyiraaaaaa szar volt, h csak na. Ingyen kaja volt, meg egy sör...mert német este volt. DE 2 deci sör volt vagy még kevesebb. Úgyhogy nagyon gyorsan hazajöttünk, még a zene is szar volt. Nagyon remélem, h a többi hely sokkal jobb, majd jövő héten meglátogatunk egy párat:)
Csütörtökön megcsináltuk végre a bérletünket, így nem kell már állandóan az ellenőröktől tartani. Pénteken nagyrészt itthon voltam, takarítottam és ilyenek.


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr721891634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terber 2010.04.06. 14:55:25

az a legfontosabb? az ingyen pezsgő?...
puszi: Böbe mama
süti beállítások módosítása