már
29

Beindult az élet :)

| Szerző: frunyus | 2:04 pm

Pénteken egész nap esett az eső, úgyhogy nem sok mindent csináltam egész nap. Hála égnek estére viszonylag szép idő lett, így Dimivel elmentünk egy aperitivora, ahol megint nem ismertünk senkit. Az volt a jó, h ez a társaság nagyrészt olaszokból áll, úgyhogy tudtunk volna velük beszélni olaszul. De olyan vicces, h ha rájönnek, h te jobban vágod az angolt, mint az olaszt, akkor tuti úgy beszélnek veled. Egész jó helyen voltunk, a berendezés nagyrészt bicikli alaktrészekből volt, a csillár műanyag palackokból (Ritának: az fmh tökre illenének:D) Kajáltunk egy csomót és dumálgattunk az olaszokkal, amikor 3 félmeztelen pasi megjelent?????? és elkezdték magukat folpackba csomagolni. Azóta se vágom miért, de lefotóztam:D:D Kb 11ig maradtunk ott, mert ezek az aperitivok általában 10ig tartanak, és utána mindenki megy máshová bulizni. Mi hazajöttünk, mert másnap mentünk Comoba. Hála égnek egy srác hazahozott minket kocsival így nem is kellett órákat utaznunk.

Másnap reggel 7kor keltünk, mert 8.20kor volt a találkozó a pályaudvarnál. ÉS nem késtünk el...:D Kb 12en jöttek még rajtunk kivül + a 2 ESEG-es srác. (eseg=nonprofit diákszervezet erasmusos diákoknak) A társaság elég vegyes volt, mert nem csak politecnicosok voltak, hanem más egyetemről is jöttek. Volt szingapúri, francia, holland, norvég, olasz, orosz, izraeli...szóval jó pár nemzetiség.
1 óra volt az út vonattal, addig legalább megismerkedtünk a többiekkel. Miután megérkeztünk végigsétáltunk egy part részen. Ez a hely nagyon durva...csak kár, h még nem zöldek a fák. A séta után egy fogaskerekűvel felmentünk az egyik hegy tetejére, majd gyalogolni egy csomót, jól le is fáradtunk. Na de a kilátás mindent kárpótolt...lehetett látni a fehér Alpokat...naaagyon durva volt. Miután mindenki csinált vagy ezer képet, lementük kajálni az egyik étterembe, ahol a polenta volt a specialitás (polenta=puliszka), de annyira nem volt zseniális. Ettem én már Erdélyben jobbat is. A kajálás és a sok ingyen bor után elindultunk a hegyoldalon lefelé:D:D Najó annyit azért nem ittunk. Miután elértünk bementünk a városba és megnéztünk 1-2 helyet, majd a tó parton sétáltunk még. Olyan 6 fele elindultunk hazafelé. Mindenki kb be is aludt a vonaton, úgy elfáradtunk. Najó én nem, meg Dimi se...úgyhogy gyorsan le is szerveztett velünk a norvég és a holland srác egy aperitivot, meg hívták az izreali csajokat is. Szóval hiába voltunk hullák menni kellett:P Milánó déli részébe mentünk, mert itt vannak a legjobb aperitivos helyek. Általában a vízzel elárasztott csatornák mellett, amiben most még nincs víz. Így elég vicces volt egy hajón kajálni és koktélozni, ami nem úszik a vizen, csak áll az üres csatornában. XD Ja ezt otthon is be kéne vezetni, h a koktélban van alkohol, nem mint otthon, h 5t iszol és semmi. HELLO nekem itt már egy is elég.
Miután jól bekajáltunk hazamentünk mindannyian, mert át kellett öltöznünk az esti bulihoz. Nagyon kevésen múltott, h nem dőltünk be az ágyba, annyira nem volt kedvünk semmihez. De hát előtte már megdumáltuk a srácokkal, h átjönnek inni a buli előtt, és lemondani nem tudtuk. Kb fél 1kor meg is érkezte egy pár comoi utazótárssal együtt, meg persze néhány ismeretlen arccal. 2 körül el is indultunk a disco felé, mert ugye már nem járt semmi villamos. Vagy még is, mert az utolsó pont 2kor ment, úgyhogy arra felszálltunk...vagyis megint sikerült vmit alkotnom XDXD Volt 3 perc az indulásig, gondoltam gyorsan kiveszek a bankból egy kis zsét. Naná, h a leglassabb gép volt a világonXD...és amikor kijöttem a bankból a villamos elindult...HÉÉÉÉÉÉ.... elkezdtem rohanni, mint az állat...ezzel a lábbal hogy sikerült nem tudomXD De a villamos nem állt meg, baaanyek. Amikor már teljesen kétségbe estem, akkor megállt. <3 Nem tudom, h hogy intézték el a többiek, de fel tudtam szállni. Elég para lett volna, ha egyedül sétálom le a távot. Na lényeg a lényeg eljutottunk az Alkatrazba...ahol rock este volt:S:S De hála égnek a buli végére már csak normális táncolós számokat nyomattak. Végre egy jót táncoltam, asszem ez hiányzott már igazán :) Egy baj volt csak, h mire pont bemelegedett a társaság pont vége lett a bulinak, mert ugye óra átállítás volt:(:(:( Nembaj, megyünk majd még.
A buli után Dimivel hazasétáltunk, nem is volt annyira nagy táv. Másnap 1 körül keltünk Andris smsre, h akarunk-e menni a kiállításra.Itt Milánóban minden évben megrendezik a MiArt nevű kiállítást, ami arról szól, h egy csomó galéria kiállítja a képeit. Nagyrészt kortárs művészek képeiről van szó. Láttam egy csomó Vasarely képet:) meg Picassot, De Chiricot. 2 szintes volt a kiállító tér, de annyi galéria vlt, h csak na...egy nap nem elég, h rendessen végignézze az ember. Mivel annyira fáradtak voltunk, h alig tudtunk járni, ezért a 2. emeleten csak végigrohantunk, de így is durva volt. :):)
Este annyira hullák voltunk, h még vacsorát se főztünk, csak lefeküdtünk aludni.

Felteszek 1-2 képet, a többit facebookon lehet megnézni. (bocsi, akinek nincs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr611877185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terber 2010.04.06. 15:03:19

és fotóztad-e azokat az újrahasznosított tárgyakat?
süti beállítások módosítása