máj
7

Tudom, tudom nagy lemaradásban vagyok, de mindent bepótolok. Szóval miután anyáék elmentek visszarázódni se volt időm a suliba, mert pénteken jöttek is a Zsuzsi és Tomi. Mivel a gépük a fantasztikus vulkán miatt késett egy csomót, ezért csak délután értek Milánóba. Olyan jó volt őket újra látni :):) Az idő nem volt a legjobb, de azért megmutattam nekik a belváros fontosabb részeit,de hamar visszamentek a szállodába, hiszen hulla fáradtak voltak az utazástól. 

Szombaton délután találkoztunk megint a belvárosban, a cél a Naviglio rész volt, najó meg persze az aperitivo :) A duomotól elsétáltunk a csatornákig és vissza, DE ütközbe sürgősen be kellett ugranunk cipőt venni, ahol kb egy órát el is töltöttünk válogatással. Na meg is lett az eredméyn:D:D Mind3an vettünk cipőt. :D A városban nagyon nagy tömeg volt így nem csoda, h aperitivozni is nehéz volt. Még az volt a szerencsénk, hogy elég korán érkeztünk, úgyhogy még hely is volt, meg kaja is. Utána még sétáltunk egy picit, majd mindenki hazament. 

Másnap a Zsuzsiék közelébe lévő parkban találkoztunk és jó idő lévén tökre jót napoztunk. Majd bementünk egy kiállítást megnézni, hááát annyira nem volt jó. (még jó, h nem kellett fizetni) A kiállítás után hazajöttünk hozzánk, mert kitaláltuk, h főzünk vmi fincsit. A frutti di mare tökre jól sikerült, ami után még sokat dumáltunk, de Zsuzsiéknak 9 fele menniük kellett, mert másnap korán keltek a repülő miatt. Kikísértem őket a vonathoz, amit majdnem lekéstünk:D és elbúcsúztunk. Kiderült, hogy csak szeptemberben találkozunk újra, mert nyáron ők Spanyolországban dolgoznak :(:(:( Kivel fogok csajpartizniii???:(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr11982932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi_fruzsinak 2010.05.30. 19:10:54

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
süti beállítások módosítása