már
8

Najó már az elején megpróbálom moderálni magam, mert ezek az olaszok kihozzák belőlem az állatot :D Reggel bementünk megnézni egy pár órát, h érdeklődjünk a tanárok és az tanórák felől, de kb fél óra járkálás után kiderült, h ma nincs tanítás. Ezt nekünk miért nem mondta senki????  Na mind1, 10 fele jelenésünk volt a Marco Grassinál, aki az építészeknek az egyik fő embere vagy mi...Szóval megkérdeztük tőle, h melyik tárgyakat válasszuk, ésmelyik tanár tud angolul. Egész segítőkész volt, pedig mindenki azt mondta róla, h nem jó arc... Ezután hazajöttünk és tökre meglepődünk, mert itt voltunk nálunk a Michelle (a tulaj) és épp egy jó nagy lcd tv szerelt be a nappaliba. Mondjuk én meglettem volna nélküle is. De ennél fontosabb, hogy végre beszerelték a gáz, úgyhogy Dimivel gyorsan főztünk is egy kis spaghetti con pesto-t. Délután 2 felé kezdődött a designosoknak a welcome day, Dimivel elmentünk rá, hátha megtudunk vmi újat. Azt biztosan megtudtuk, h nekünk nem lesz welcome day, mert h a tanár nincs itt vagy vmi ilyesmi...köszike :S Amúgy okosabbak nem lettünk a tájékoztatónk, viszont 1-2 diák körbevitt minket az egyetem design részén. Eléggé durva felszereléseik vannak, 3D számítógép terem, 3D moziterem, egy csomó varró helyiség a divattervezőknek, külön barkácsrészleg és hasonló...Ott nem csináltam képeket, de ha a mome-s Bori csinált, akkor majd tőle elkérem. Tanulságos volt... Ja a MOME-ről is jött két lány, ők belsőépítészek. Őket az egyetem látogatás után át is hívtuk dumálni.

Szóval ennyi a suli, kb senki nem vesz rólunk tudomást, de remélem ez hamarosan megváltozik. Holnap benézünk 1-2 órára, amit korábban kinéztük magunknak...Addig is csatolok egy pár képet a suliról...Annyira szerintem nem néz ki jól, de ez van...a BME-től teljesen különbözik az tuti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr351822666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása