már
18

03.15-18

| Szerző: frunyus | 8:08 pm

A héten nem sok minden történt, ezért nem írtam nagyon. Hétfőn kiállításon voltunk, megnéztük Egon Schiele képeit. Az igazat megvallva nekem annyira nem jöttek be a képek, valahogy mind1ik olyan félelmet keltő volt. Kétség kivül jó rajzol a pasi, de nem az én stílusom.
Kedden suli volt egész nap, délelőtt egy tanár tartott előadást délután meg gyakorlatunk volt. Ezen a napon csak egy óránk van, de az egész nap tart. Feladatként egy régi épületet kell átterveznünk kulturális központtá... Nem tűnik nagy feladatnak, mert 3an kell csinálnunk, de majd meglátjuk. Tegnap megint előadáson voltunk...ezen a héten vmi előadás sorozat volt. Pl volt egy öreg bácsi, akit még az Alvar Alto és a Mies van der Rohe is tanított. Szerdán is van amúgy egy egész napos óránk, ahol majd egy házat kell tervezni, de előbb egy egész városrész fejlesztést kell vhogy megcsinálnunk. Na ettől kicsit parázom, mert annyi háttéranyagot kaptunk hozzá, h fél év alatt nem tudom elolvasni (tegyük hozzá meg sem értem)
Ma csak egy díszelttervezős óránk volt, amin operát néztünk, meg a tanár mesélt 1-2 dolgot. Ezt az órát értem a leginkább, talán azért mert nem használ sok építészeti kifejezést a hapsi. Ja meg ma kellett leadnunk a study plant (milyen tárgyakat akarunk felvenni). Komolyan mondom nem gondoltam volna, h valaha a saját Neptununkat fogom visszasírni. De ami itt van az egy fööööörtelem, legalább 89351 kell kattintani mire megtudod egy tárgy kódját és utána még egyszer ugyanennyit, h fel is tudd venni. Mire persze a végén kiderül, h nem is azt a tágyat kellett volna...vvááááá Na mind1 elintéztük vhogy.

Más nagyon nem is történt, de szombaton remélhetőleg megyünk a Comói-tóhoz a többi erasmusossal...végre találkozunk velük.

Feltöltök 1-2 képet, ezeket még a suliról csináltam korábban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruggiamilano.blog.hu/api/trackback/id/tr971850632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nacsinák Gergely András - SCHIELE FÁI 2011.02.07. 15:09:13

Ő volt az, aki egy kórboncnok akkurátus mozdulataival tárta fel modelljei személyiségét, mintha ecset helyett szikével dolgozna. Az álarcokkal együtt többnyire az arcokat is sikerült letépnie. Megfestette az évtizedekkel később megvalósuló, akkor elépz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása